Ayazini Ortaokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyeti´ne hizmet edecek, vatanına ve milletine bağlı, hakkaniyetten ayrılamayan dürüst zeki ve ahlaklı nesiller yetiştirmektir. Atatürk´ün dediği gibi "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" Bu uğurda görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

Misyon: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgi birikim bakımından en iyi şekilde yetiştirmek için tüm öğretmenlerimiz özverili bir şekilde çalışmaktadır.

Başarılar: 2021-2022 yıldız dart il ikincisi

Saatler: 08:50 15:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Futsal, Dart
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Yasin EVSEN (Müdür Vekili) 05069551789

WEB - https://ayaziniortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ayazini Kasabası İHSANİYE /AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Afyon merkeze 33 km uzaklıkta olan okulumuzda toplam 50 küsür öğrenci eğitim görmekte. Toplam 4 dersliği vardır. Ulaşımı özel şirket minibüsüyle olmakla beraber öğretmenler kendi araçlarıyla sağlamaktadır.

Adres - Ayazini Kasabası İHSANİYE /AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Özel minibüs şirketi ve öğretmenler kendi araçlarıyla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 33 km İlçe merkezine uzaklık 17 km Öğretmenler il merkezinde kalmaktadır.